U kunt offertes opvragen en bestellingen plaatsen via de mail. De verwachte levertijden vindt u hieronder. De dag van bestellen wordt niet meegerekend. De leverdatum op de orderbevestiging is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat de order dan bij ons klaar ligt voor transport. De order afhalen is natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt altijd een melding van ons als de order gereed is.

Levertijden

Verspaning: 20 werkdagen
Complete (las)samenstellingen en totaalproducten: 20 – 30 werkdagen*

* Bestellingen en offerte-aanvragen die worden voorzien van 3D stepfiles kunnen met een kortere doorlooptijd in productie worden genomen. Ook onderdelen die wij al eerder voor u hebben gemaakt behoeven niet nogmaals te worden uitgewerkt, waardoor een kortere levertijd mogelijk is.

Offertes aanvragen per mail

Offerte-aanvragen kunt u mailen naar: verkoop@duits.nl. Op dit moment kunt u binnen ca. 5 werkdagen een reactie verwachten.

Bestellingen doorgeven per mail

Een order in productie geven? Mail dan naar: verkoop@duits.nl. U ontvangt ca. binnen 4 tot 5 werkdagen de opdrachtbevestiging met hierop de verwachte leverdatum. Wilt u indien mogelijk verwijzen naar een historisch artikel-, order- of offertenummer.

Uw order verzenden

Is uw order gereed? Dan ontvangt u bericht van ons en kunt u uw order afhalen. Ook kunnen wij het transport voor u verzorgen.