Als gerenommeerde partner in techniek en duurzaamheid beschikken we als organisatie en medewerker over de certificaten die van belang zijn om ons vak uit te oefenen.

ISO 9001:2015

Duits is sinds 2013 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

Hiermee zijn we als Duits continu bezig en willen ons telkens verbeteren.

ISO 3834-2

Duits behaalt medio 2019 het ISO 3834-2. De NEN-EN-ISO 3834 certificering is een international erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden. In deze norm worden alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. De ISO 3834 is een kwaliteitsnorm die betrekking heeft op de gehele lasorganisatie. Deze certificering geeft het bewijs dat Duits op het gebied van lastechnische werkzaamheden alle kwaliteitseisen heeft gewaarborgd.

Goede doelen

Voor Duits is zaken doen gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen dat wij opbouwen door betrokkenheid bij onze medewerkers, klanten en relaties. Duits heeft echter niet alleen oog voor haar kernactiviteiten, maar voelt zich ook betrokken bij organisaties die zich inzetten voor het goede doel en onze lokale omgeving. Duits steunt jaarlijks meerdere goede doelen en lokale verenigingen.

Erkend leerbedrijf

Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis leg je de basis voor nu en de toekomst. Investeren in vakmanschap voor de toekomst vinden we als Duits belangrijk.

Wij zijn door Opleidingsbedrijf Metaal en Bedrijfsleven gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. Dit betekend dat leerlingen bij ons een leerwerktraject en beroepsmatige ervaring opdoen conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld bij de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Voor meer informatie verwijzen we naar OBM-Oost.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?