Skidbouw


Een skid is een procesinstallatie op een frame voor de procestechniek/ procesindustrie. Een procesinstallatie is een samenbouw van tanks, warmtewisselaars, pompen en leidingen tot een compleet specialistische systeem voor speciale productieprocessen. Een skid is voor veel van onze klanten in de industrie een ideale oplossing omdat een complete installatie op een frame sneller kan worden geïnstalleerd dan alle losse componenten op de locatie zelf assembleren. Hierdoor hoeft een productieproces minder lang onderbroken te worden. Dit scheelt tijd en zorgt er voor dat het productieniveau zo goed mogelijk kan worden gehandhaafd.

Process efficiëntie

Duits heeft een jarenlange opgebouwde expertise op het gebied van skidbouw voor zowel grote als kleine skids. Naar wens ontwerpen wij een geheel systeem, vervaardigen deze onder eigen dak en na getest te zijn gaat het naar de plaats van bestemming. Natuurlijk behoort het plaatsen en afmonteren van het frame of complete installatie tot de mogelijkheden. Onze gecertificeerde montagemedewerkers beschikken over de juiste expertise om elk project op locatie op een correcte manier af te ronden.

Voordelen van optimalisatieslagen in uw proces:

  • Uw systeem voldoet aan de laatste eisen
  • Uw systeem voldoet aan hoge veiligheidsnormen
  • Proces efficiëntie
  • Goede service- en reinigbaarheid

Ongekend veelzijdig in Leidingwerk


Voor het produceren van leidingwerk in RVS 304, 316 of staal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers stellen elk de hoogste kwaliteitseisen en komen onder andere uit de petrochemische industrie, de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie. Desgewenst slijpen wij de inwendige lassen tot de vereiste ruwheidswaarden.

Doorlassing met Tig-lassen en gebruik van backinggas behoort tot de mogelijkheden evenals het afwerken met aansluitingen, flenzen of koppelingen en het beitsen en stralen van het leidingwerk. Het leidingwerk kan, zo u wilt, ook worden uitgevoerd met allerlei appendages. Elke schets of technische tekening werken wij uit tot perfect leidingwerk.

Vaste projectleider

Voeren wij laswerk voor u uit of moeten we een skid voor u bouwen, dan heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt. Afhankelijk van de omvang van het werk kan dat de meewerkend voorman zijn, of een gespecialiseerde projectleider die het totale project coördineert. Alle interne en externe expertise en al uw specifieke vragen of wensen worden door de projectleider behandeld.

Overige specialismen


Niet alleen Leidingwerk & Skidbouw behoort tot onze kerncompetenties. Ook de hiernaast staande kerncompetenties en diensten kunnen wij u aanbieden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op »