Montage


Wilt u het afmonteren van producten liever uitbesteden? Wij hebben de mogelijkheid om desgewenst producten voor u te assembleren en te monteren. In overleg met u bekijken we welke werkzaamheden u bij ons onder kunt brengen. Wij willen graag met u samenwerken en zodoende tot een goed eindproduct komen. Om de producten volledig gemonteerd naar uw klant af te sturen, kan het interessant zijn dat Duits hierbij een deel van uw productieproces overneemt.

Werkzaamheden op locatie

Ook op locatie kunnen wij kwalitatief hoogwaardige montage-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren en vakbekwaam, maar beschikken ook over de modernste gereedschappen en faciliteiten zoals heftrucks en hoogwerkers, gereedschapswagens en mobiele werkplaatsen.

Detachering


Met hun ervaring en expertise sluiten de technische medewerkers van Duits naadloos aan op uw eigen TD. Wilt u zo’n vakman detacheren, zodat u on-site beschikt over de technische kwaliteiten en tevens flexibiliteit in uw organisatie houdt?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Overige specialismen


Niet alleen Montage & Detachering behoort tot onze kerncompetenties. Ook de hiernaast staande kerncompetenties en diensten kunnen wij u aanbieden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op »