Juiste machine op maat


Als geen ander weten wij dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen.

De verschillende aspecten van onze expertise komen samen in de oplevering van complete machines en machinebouw op maat. De ontwikkeling en bouw daarvan vereist technische kennis, ervaring en vakmanschap. Ook praktisch inzicht in de omstandigheden waaronder de machine zijn werk doet is een voorwaarde voor succes. Bij Duits vindt u de mensen, de productiefaciliteiten én de eigenschappen die nodig zijn om u optimaal effectieve oplossingen te kunnen bieden en de juiste machine op maat.

Breed scala aan technische oplossingen

Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een printvouwmachine, een nieuw intern transportsysteem, een bewerkings- of assemblagelijn, of groot onderhoud? Onze vakmensen kunnen een breed scala aan technische oplossingen voor u realiseren.

Oplossend vermogen

Wij houden van oplossingen en van machinebouw op maat. Onze ervaringen met projecten in zeer verschillende branches vormen een wereld aan kennis waaruit we bij ieder nieuw project kunnen putten. Dat stelt ons in staat vrijwel ieder probleem op het gebied van machinebouw snel en (kosten) effectief op te lossen.

Ruime expertise in turn-key machines

Wij hebben een ruime expertise opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van speciale machines. Bijvoorbeeld voor de levensmiddelen-, grafische- en textielindustrie. Complete turn-key projecten, die tot in alle details aansluiten bij uw bedrijfsvoering, zijn onze specialiteit.

Overige specialismen


Niet alleen Machinebouw behoort tot onze kerncompetenties. Ook de hiernaast staande kerncompetenties en diensten kunnen wij u aanbieden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op »