Een team van multidisciplinaire ontwerpers en ingenieurs


Om u zich te laten concentreren op uw kernactiviteit, kan Duits uw productontwikkeling en engineering ondersteunen met mechanisch, elektronisch, software en elektromechanisch ontwerp.

Uw strategische partner voor productontwikkeling

OEM’ers werken in toenemende mate samen met strategische partners voor specifieke samenstellingen en modules. Hierdoor blijven hun eigen middelen beschikbaar voor de innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat hun producten aan de top blijven. Dit is een effectieve en populaire zakelijke aanpak. Duits is een pionier in het veld en is geëvolueerd van het leveren van bewerkte en gefabriceerde onderdelen tot het uitvoeren van ontwikkeling, prototyping en serieproductie van complexe assemblages.

Toegewijde specialisten

Om dit te kunnen doen heeft Duits een engineeringsafdeling gecreëerd met specialisten in alle aspecten van productontwikkeling, van mechanisch en elektromechanisch (mechatronisch) ontwerp tot software en industriële automatisering. We hebben ook uitgebreide kennis van toepassingen, bijvoorbeeld gaswarmtepompen in de huidige energietransitie.
We werken nauw samen met partners in gespecialiseerde disciplines, waardoor we de meest uitdagende projecten aankunnen.

Deadlines en budgetten halen

U kiest wat u nodig hebt van Duits. We kunnen bijvoorbeeld een project aannemen dat begint met een idee, functionele specificaties of een prototype uit de vorige generatie, en het vervolgens volledig ontwikkelen en naar serieproductie brengen. Voor elk project wordt een multidisciplinair team samengesteld onder één projectmanager, die de belangrijkste contactpersoon is voor uw ontwikkelingsteam. Regelmatige voortgangsvergaderingen in combinatie met afgesproken projectmijlpalen zorgen ervoor dat deadlines en budgetten worden gehaald.

Ontwerpen voor maakbaarheid

Dankzij onze ervaring met het in serie produceren van componenten, modules en assemblages, hebben we een aanzienlijke expertise opgebouwd in ‘ontwerp voor maakbaarheid’. Dankzij onze uitgebreide ervaring met serieproductie kunnen onze engineers ontwerpen optimaliseren voor produceerbaarheid, herhaalbaarheid en consistente kwaliteit. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat de productieserie net zo effectief werkt als het gemaakte prototype en dat de kosten vakkundig worden beheerd. Om dit proces te garanderen is onze supply chain management- en productiedeskundige ook opgenomen in het projectteam.

Exclusiviteit

Exclusiviteit voor onze klanten staat bij ons centraal. Producteigenschappen en technische oplossingen die specifiek voor u zijn ontwikkeld blijven desgewenst voor u als klant gereserveerd.

Overige specialismen


Niet alleen Engineering behoort tot onze kerncompetenties. Ook de hiernaast staande kerncompetenties en diensten kunnen wij u aanbieden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op »