Duits heeft veel ervaring met industriële toelevering. We hebben uitgebreide mogelijkheden voor de productie en levering van kwalitatief hoogwaardige halffabricaten voor elke toepassing en elk productieproces. Met onze flexibiliteit kunnen we u snel voorzien van diverse volumes; van enkelstuks tot kleine series.

Uitgebreide faciliteiten

We beschikken over uitgebreide faciliteiten om een breed scala aan bewerking voor u te kunnen uitvoeren. We beschikken over deskundige vakmensen, een ruime montageafdeling en een veelzijdig machinepark met moderne apparatuur. Uiteraard worden de producten compleet aan u toegeleverd en dragen we ook zorg voor de nabehandeling.

Ontzorgen zit in ons DNA

Het ontzorgen van klanten zit in ons DNA, we willen dat onze klanten tevreden zijn en werken daarom voor het beste resultaat. Binnen onze organisatie vervult de klant een centrale rol. Van offerte tot het uiteindelijke product wordt intensief contact onderhouden met de klant.

Overige specialismen


Niet alleen Industriële toelevering behoort tot onze kerncompetenties. Ook de hiernaast staande kerncompetenties en diensten kunnen wij u aanbieden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op »